1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Veninder søges i Kbh

Veninder søges i Kbh

ida_e

ida_e

1 indlæg
  • Skrevet
Hej alle! Jeg søger at udvide min omgangskreds, og kunne godt tænke mig flere veninder i Københavnsområdet, da jeg er vokset fra nogle af mine gamle veninder. Jeg søger nogle der deler de samme interesser som mig - jeg kan godt lide at træne, shoppe, gå i byen og ellers bare almindelig venindehygge. Til daglig læser jeg på cbs. Jeg er 23, så alder skal helst ikke ligge langt fra det. I er velkommen til at skrive ;-)
malleDk

malleDk

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Heey Ida:-) jeg står selv lidt i samme situation . jeg er 24 år og bor i kbh. Jeg søger nye veninder da mine har det med at hoppe fra eller vokset fra hinanden jeg elsker cafe, gåture, hjemmehygge med film og serier , makeup og fjolle rundt. Hilsen Malle
Anton94

Anton94

14 indlæg
  • Skrevet
Jeg vil være med ! jeg er dog en dreng.. lol
Bellis

Bellis

83 indlæg
  • Skrevet
Hej Ida! Jeg er 25, bor selv i København og jeg kunne godt tænke mig at mødes med dig :) Jeg styrketræner fire gange om ugen og har planer om at starte med at løbe - jeg elsker at bevæge mig og dyrke forskellige former for sport. Jeg kan dog også godt lide at slappe af og se film, gå på café eller gå i byen :) Skriv gerne hvis du er interesseret :)
fitnisse

fitnisse

269 indlæg
  • Skrevet
Hej! jeg faldt lige over denne tråd da jeg selv oprettede en i samme stil! jeg hedder Sara og er 25 - jeg vil meget gerne være venner med dig/jer - lad os starte med at ses til en kop kaffe! :) håber jeg hører fra jer!
Natalie _rylle

Natalie _rylle

1 indlæg
  • Skrevet
Hejsa synes det lyder spændende hvis du har lyst kan vi tage en veninde date og lære hinanden at kende,
Jeg er 20 år bor i søborg hos min kæreste er meget frisk sød sjov og åben for at lære nogle nye veninder at kende da jeg har mistet kontakten til de fleste

Glæder mig til at møde dig