1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Vil du have en makeover?

Vil du have en makeover?

RikkeR

RikkeR

64 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej damer!

Til en artikel søger jeg en kvinde, der kunne tænke sig at komme i nærkontakt med en masse dygtige fagfolk, der ved noget om hår, makeup, tøj, personlig fremtoning, frække dansemoves og meget mere. Kort sagt søger jeg en kvinde, der har lyst til at få en makeover.

Synes du nogle gange, at det kunne være fedt at føle dig mere sexet? At være frækkere klædt? Turde gå med mere makeup? Føre dig frem på dansegulvet? Og indtage et rum så ingen overser dig? Og er du melllem 20 og 35 år? Så kan det sagtens være, at det er dig, jeg leder efter!

I løbet af artiklen får du en masse fede tips og udfordringer, og så skal du skrive dagbog undervejs, så Womans læsere kan lære og blive inspireret af de ting, du oplever. Selvfølgelig skal du også være klar på at stille op til foto, så alle kan se din skønne forvandling.

Hvis du stadig er interesseret, gælder det bare om fluks at sende mig en mail på [email protected] Fortæl lidt om dig selv og vedhæft et vellignende billede og dit telefonnummer - så vender jeg tilbage.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

KH Rikke R, Journalist på Woman

princess22

princess22

1 indlæg
  • Skrevet

hej Rikke..
det er lige mig du søger, jeg bor i Nordjylland og vil så gerne lære at være mere sexet og få en make over, er nemlig genert, en smule..

min største drøm er bare at ku føre mig helt frem og være over lækker, men skal lære hvordan, og har ikk så mange penge mellem hænderne=(..
håber du tager mit indlæg i betragtning.

mvh kristina

dejlig

dejlig

12 indlæg
  • Skrevet

(står sådan set fra 20 år, og opefter)
men syndes sku alle fortjener en chanse. here it comes.
hedder simone bor i nordjylland, i en lille by der hedder sæby.
siden jeg var lille,har jeg altid kigget op til min mor. set hende ude på badeværelset sminke sig væk fra alle de mærker som hendes kæreste har ladet hende få.ber ikke om medlidenhed eller noget i den retning. men beskriver sådan jeg har det, sådan mit liv har set ud fra min synsvinkel.
jeg kom til danmark som 12 årig. har boet her lige siden med min mor og mine fire søskende. lidt tid efter blev vi allesammen splittede og der stod jeg med mine elskede søskende helt alene i en krog. i hjørring komunen syndes min mor drak for meget, at det var et problem. så der stod vi efterladt af vores ejen mor, blevet tvangsfjernet fuck det sår er her stadigvæk. nu er jeg ældre og begyndt at se igennem at min mor faktiskt er en alkoholiker.jeg bor stadig på opholdsted og mine søskende et eller andet sted. vi er blevet så splitted af at jeg nærmest kun kan ane hvor de andre bor. min selvtillid har været stor har følt mig smuk indeni. men adrig rigtigt udenpå. siden jeg var ni har jeg passet på mine søskende og prøvet pakke dem in i vat (for alle de ting som min mor gjorde, som den så kaldte papfar gjorde. skulle ingen af dem se) kan huske en dag hvor min lillebror sagde til mig. -simone jeg elsker dig, du er ligesom en mor..
en lille dreng usikker og med ble på. er så forbandet sur nogle gange at min mor valgte vodka flaskerne frem for sine børn. der knækkede min selvtillid fandme brist og hårdt. nu sidder jeg her med en tåre i mit ene øje jeg ved næsten allerede at jeg ikke kommer videre for har aldrig vundet noget, aldrig troet på nogle. men jeg ved efter alle de år her jeg er en stærk ..jeg vil sige kvinde for det er jeg sku. nu har jeg min kæreste som jeg er så glad for, kunne ikke be om mere. men tror det er på tide at jeg får noget. for når man giver og giver og ingenting får. så er verden ikke det nemmeste sted at være. ville ønske min alder var 20 lige nu for det er jo det du ønsker/søger.. håber du tager mig til din overvejelse. for jeg er en rigtigt dejlig pige -det siger min kæreste.
simone svedberg nielsen.

piv-årrhus

piv-årrhus

1 indlæg
  • Skrevet

Hej Rikke.

Jeg synes det skulle være mig der fik en chance for at får en makeover, jeg har aldrig prøvet sådan noget før, og synes jeg skal ha en chance for at se godt ud og lære at gå i noget andet tøj end det er nomalt går i. Min selvtillid er ikke lige i top, da jeg selv synes jeg er for tyk. (str. 44, 42 og str. 36-37.)
Jeg ikke ved hvad for noget tøj der passer mig, eller hvordan mit hår skal se ud og være. Og har ingen veninder der kan hjælpe mig med at se smuk, lækker og fræk ud.
Jeg har en dejlig kæreste der er så sød ved mig og elsker mig over alt på jorden, men føler ikke jeg er lækker nok til ham, derfor vil det hjæple mig/ vores forhold at få en chance at lære om tøj, sko, make-up.
Jeg ønsker bare at være lækker, fræk, dejlig og bare mega smuk...

Men kan ikke finde ud af hvordan jeg skal gøre, og penge har jeg ikke nogle af. Derfor skriver jeg til dig.

Håber jeg kan få en chance for at føle mig lækker bare en dag.

Med venlig hilsen
Charltte.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

hejsa.
Jeg er en kvinde med begge ben plantet lidt for godt på jorden og derved også i stilen, som nogle måske ikke vil kalde stil.. Jeg trænger seriøst til et spark bagi og en kæmpe rystetur, så jeg kan få åbnet øjnene for alt det lækre stilfulde kluns der findes på markedet. Jeg har i alle de år jeg husker tilbage kæmpet med dårlig selvtillid og har aldrig rigtig gået op i mode tendenser. så jeg ser mig selv som godt groet fast !! selvtilliden er dog bedre, men stilen er rundforvirret og meget blandet, tror jeg ;0)
Derfor henvender jeg mig, i håb om at komme i betragtning til den store make-over-tur. Jeg er 35 år, er studerende (pædagog), alenemor til to på 14 og 9, mellemblond hår (farvet til tider), str 40-42, og har små bitte fødder dvs.str.35-36. Jeg bor i Jylland og er et positivt menneske af natur og jeg er meget glad for udfordringer på min vej og har også kæmpet mig igennem en del af slagsen.
Med venlig hilsen Maisemus