1. Forum
 2. Debatten
 3. Woman Søger
 4. Woman belønner dine pinlige oplevelser!

Woman belønner dine pinlige oplevelser!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Har du oplevet noget pinligt?

Er du kommet til at råbage på din mindreårige fætter i byen, fordi han lignede en anden? Eller er du gået i stå midt i et oplæg foran hele dit studiehold? For ikke at tale om at blive opdaget midt i en seksuelakt – med din chef!
Vi hungrer efter at høre din tåkrummende pinlige historie på Woman, og du kan fortælle den 100 procent anonymt. Så skynd dig at tænd computeren, og send os din anekdote fra det virkelige liv (700 ord) til [email protected]
Husk at skrive din adresse, og mærk mailen ‘Læserliv’.

Bliver din historie udvalgt til bladet, takker vi ved at sende dig en præmie. Denne gang er det et lækkert sæt fra Golden Delicious. Det består af 100 ml Be Delicious Woman eau de parfume og 150 ml Be Delicious bodylotion. Samlet værdi: 980 kroner.

Vi glæder os til at høre alle jeres historier!

PnilleC

PnilleC

0 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Ditchen

Ditchen

17 indlæg
 • Skrevet

Jeg var for en del år siden ved at score min storebrors lækre kammerat. Vi havde tit snakket sammen og mødtes inde i byen, hvor vi havde små flirtet et par gange. Endelig kom dagen hvor vi mødtes i byen og min bror ikke var med så vi kunne rigtig stå og hygge os. Vi aftalte at gå et sted hen hvor vi kunne snakke lidt og få en øl. Jeg var efterhånden blevet ret fuld og da jeg var studerende var penge ikke det jeg havde mange af derfor havde jeg gemt nogle øl billetter. Disse ølbilletter kommer jeg så i tanke om da vi går ned til en bar længere nede af gaden, så jeg siger kækt på fyren imens jeg fluks hiver fadølsbilletterne op af tasken og siger jeg har jo dem her.....hvad jeg så ikke opdager er at det er et trusseindlæg jeg er ved at give fyren. Han kigger straks på mig og siger det er vist ikke en fadølsbillet, jeg blev så flov.

KarenVedel

KarenVedel

4 indlæg
 • Skrevet

Pinligt!
Sagde han noget, da han kom ud fra toilettet?

Karen V.

Gokken sagde:

Jeg var på besøg hos noget familie i Spanien, hvor de havde en ung fyr boende, som fungerede som aflaster for et af deres børn, der var handicappet.
I den uge, jeg var på besøg hos dem, havde jeg uheldigvis også min menstraution. En dag, da jeg troede at jeg var den eneste hjemme, skulle jeg på toilettet. Og lave stort! Da jeg var færdig, havde jeg ikke nogen skraldespand, til at ligge mit brugte bind i, så jeg lagde det fra mig, for at skylle ud. Det var toilettet ikke med på og det var ikke et kønt syn med you know what - sammen med blod. Jeg gik ud for at hente noget vand, som jeg kunne skylle min udåd ud med og glemte alt om det brugte bind. Idet jeg træder ud fra køkkenet med en balje vand, kommer den unge fyr hastigt ud fra toillettet og han ser ikke ligefrem glad ud. Og først der kommer jeg i tanke om mit brugte bind, der stadig ligger på badeværelses gulvet! Jeg løber ud på badeværelset og ser lige præcis, hvad han så, da han trådte derud - et toilet fyldt med blod og lort OG et brugt bind på gulvet! Nøj hvor var jeg pinlig! Jeg turde ikke være i samme rum som den fyr resten af ugen, han må da have syntes jeg var mega ulækker!

Sadi

Sadi

754 indlæg
 • Skrevet

Jeg var for nogle år siden inde og aftjene frivillig værnepligt. På en af de sædvanlige øvelser, sidder vi hele delingen(50 personer) tæt samlet i skoven og spiser frokost. Efter lidt tid spørger en fyr, som jeg var ret gode venner med, om der var nogen der havde noget mad de kunne undvære. Jeg selv var igang med at spise en omgang makrel på dåse, og folk rystede på hovedet. Jeg kigger til gengæld op, og uden at tænke mig særligt om, udbryder jeg frisk og frejdigt: "Du må da gerne slikke min dåse....!". Min ven kigger på mig med en meget besynderlig grimasse, og der var stille i maks to sekunder, hvorefter hele flokken på 50 unge mennesker - som jo meget tydeligt havde hørt mit tilbud - skraldgriner i resten af pausen. Det undrer vel ingen, at denne bemærkning hang godt og grundig fast resten af tiden...

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
poppeloppen

poppeloppen

1 indlæg
 • Skrevet

For nogen år siden hang jeg ud med en flok drenge jeg kender. Vi havde det rigtig sjovt og hyggede os, og jeg beslutter mig så på et tidspunkt for at hoppe op på at lyst træbord, for nemmere at kunne snakke med to af dem der sidder ved bordet. Elegant hopper jeg op, sætter mig, og det går helt fint. Indtil jeg hopper ned igen. Der ser jeg den kæmpe røde pøl af blod der svømmer på bordet. Det viste sig at jeg var blødt igennem. Jeg prøvede at kaste mig ind over det for at dække over det og diskret fjerne det. Dog uden held, de havde set det. Aldrig har jeg løbet min vej så hurtig, men jeg desperet prøvede at hive min trøje ned over min røv for at skjule den kæmpe plet bag på. Hvor var det dog pinligt at se dem i øjnene igen bagefter ..

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Celine4

Celine4

129 indlæg
 • Skrevet

Det var 1.maj, og jeg var i fælledparken sammen med nogle veninder... ingen af os havde fået særlig meget at drikke. Der var denne meget klæbrige fyr der konstant fulgte efter os. Og det var mig han var ude efter. Da jeg kommer hjem om aftenen, opdager jeg at sygningen på mine bukser er gået op. Og gæt engang hvor...??Lige bag på røven. Var rigtig pinlig over at jeg havde rendt rundt med en sprække på numsen, uden at mine søde veninder ikke havde lagt mærke til det... eller måske ikke ville sige noget, da der nok ikke ville være så meget at stille på, hvis jeg fandt ud af det
Men kunne nu bedre forstå hvorfor denne fyr fulgte efter mig
Så dobbelttjek altid bukser og leggins