1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Woman søger: Dårlige oplevelser på nettet?

Woman søger: Dårlige oplevelser på nettet?

rikkehovnpoulsen

rikkehovnpoulsen

23 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej damer!

Inspireret af en tråd andetsteds her på debatten, vil jeg gerne lave en artikel i Woman om, hvor galt det kan gå, når man møder mænd over nettet. Jeg tror nemlig, at mange unge kvinder glemmer at tænke sig om, før de kaster sig ud i netdatingen - og af og til ender det med at gå rigtig galt, og mændene viser sig at være noget helt andet, end de gav sig ud for at være.

Så har du en historie om netdating, som andre kan lære noget af? Så send mig fluks en mail på [email protected], og fortæl om, hvad du har oplevet. Så kan vi finde ud af, om det er noget for dig at være med.

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Mvh. Rikke
(Woman-journalist, hvis nogen skulle være i tvivl...)

Bilstrup84

Bilstrup84

3 indlæg
  • Skrevet

Hejsa!

I hvert fald synes jeg du skal få med i artiklen, hvor naive unge piger er og det er tit og ofte det de lidt ældre fyre udnytter. Nu har jeg nok været heldig da jeg var yngre og mødtes med folk fra nettet. Kun en gang forventede en fyr at få et eller andet. Jeg var meget ung og naiv, så følte ikke jeg kunne sige nej. Heldigvis blev det vist kun til et handjob eller blowjob. Bagefter kørte han og så hørte ikke mere fra fyren. Men tror der sidder mange piger derude i det danske land og især de yngre piger der føler sig pressede til at gøre noget de ikke er klar til.

Men glæder mig til at læse artiklen

Venlig hilsen Lene og go sommer til alle på Woman og womans læsere

dittekn

dittekn

80 indlæg
  • Skrevet

på hvad måde galt???

NAVLEPOWER

NAVLEPOWER

4 indlæg
  • Skrevet

Her passer historien om min eks-kæreste hvis godt ind.
Jeg mødte P over nettet, da jeg var 14. - Han var 17/18 (husker det ikke helt). Rigtig sød og flot fyr. Havde skrevet med ham i noget tid, så vi bestemte os for at mødes. Han var som jeg havde regnet med, i hvert fald udadtil. Vi havde det fint de første par måneder, så fandt jeg ud af at hans arbejde var at sælge stoffer. Jeg har altid været en lidt vild type, så jeg fandt hurtigt ud af at udnytte situationen til gratis hash, pot osv. Jeg har aldrig taget hårde stoffer, og det sagde han at han heller ikke gjorde. Senere fandt jeg ud af at han nok nærmest kunne sættes under kategorien narkoman. Han begyndte at svine mig til, og sige jeg var ham utro, hvilket jeg bestemt ikke var. Jeg har været seksuelt aktiv siden jeg var 12 år gammel, og jeg fandt senere ud af at det var grunden til han kontaktede mig i starten. Som hævn for hvad han han udsat mig for (alle detaljer er ikke her, da jeg helst vil holde det meste for mig selv) gav jeg S1 et blowjob og gik i seng med S2. Jeg fortalte det til P, og har heldigvis ikke hørt fra ham siden.
Der mødte jeg i hvert fald en uheldig person på nettet, men har også mødt flere personer der har gjort positivt indtryk over nettet, bla. en af mine bedste veninder i dag!

PrincessValo

PrincessValo

2 indlæg
  • Skrevet

Hej Rikke,
Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med det..
Jeg var 14 år gammel og mødte en falsk fotograf på nettet..
Jeg var meget naiv og havde ingen penge, derfor tog jeg ud til ham....
Jeg havde gjort klart at jeg ikke ville tage nøgenbilleder..
Han vidste udmærket at jeg var 14..
Det gik grueligt galt..
Han havde sex med mig, og fik mig til at gøre ting jeg ikke havde lyst til, imens tog han billeder og lagde dem ud på nettet..
Da han kom i fængsel, fik bt et tip om denne historie...
og også tv2 og se og hør...
jeg deltog i interview i tv2 og bt... dette var meget svært og det gjorde også at en del pludselig vidste hvem det drejede sig om, da min mor valgte ikke og være anonym.. det nægtede hun... det var bestemt ikke en rar oplevelse. Nu er jeg blevet 4 år ældre og meget klogere..
Historien er lang, men hvis du er interesseret, vil jeg meget gerne fortælle mere..

Hilsen 'Louise'

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Hej igen!

Jeg vil bare lige sige tak til jer, der har sendt jeres historier til mig - hvor er det fedt, når der er nogen, der har noget på hjerte, som gerne vil dele deres historie med alle os andre!
Nu har jeg fundet hende, som skal være med i artiklen - bare så ikke der er flere, der skriver forgæves
I finder den i Woman om et par måneder...

Vh. Rikke

Seneste tråde