1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Woman søger: Er du ekstremt kræsen?

Woman søger: Er du ekstremt kræsen?

CordeliaW

CordeliaW

113 indlæg
  • Skrevet

På Woman vil vi gerne lave en artikel, der handler om voksenkræsenhed, og jeg vil derfor gerne i kontakt med dig, hvis du er mere end almindeligt kræsen.

Jeg vil gerne vide, hvad du ikke kan spise, hvorfor, hvordan det påvirker dit liv og hvordan dine omgivelser reagerer?

I artiklen vil vi gerne sætte fokus på, hvordan det er at være kræsen, når man er voksen, og jeg interviewer også en ekspert om, hvad man kan gøre, hvis man er kræsen.

Er du meget kræsen og har du lyst til at gøre Womans læsere klogere på, hvordan det påvirker dit liv, så vil jeg meget gerne høre fra dig. Send mig en mail på: [email protected], hvor du fortæller lidt om, hvad du ikke kan lide, hvordan det påvirker din hverdag, skriver din alder, dine kontaktoplysninger og vedhæfter et billede af dig selv, så kontakter jeg dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kh.

Cordelia Weber, journalist på Woman

Deviliza

Deviliza

777 indlæg
  • Skrevet

Hmm.. "hvad man kan gøre hvis man er kræsen" synes jeg bare lyder som et forkert udgangspunkt. Jeg har været kræsen hele mit liv og synes folk skal acceptere at det er mig der bestemmer hvad jeg vil have at spise og ikke andre. Det er jo ikke et problem for mig at jeg er kræsen og hvis andre byrder mig på mad, så kan de enten lave noget jeg godt kan lide og se mig spise det, eller lave noget jeg ikke kan lide og se mig springe det over - hvorfor er det blevet sådan at man skal spise deres mad og sige den smager godt for at være høflig?
For mig giver det lige så meget mening som at man skal tage i mod deres lem hvis det er erigeret. Det er lidt provokerende sagt; men det er vel op til mig at bestemme hvad der skal ind i min krop - på den ene eller den anden led.

teresefosen@gmail.com

[email protected]

1 indlæg
  • Skrevet

Nu er jeg selv meget kræsen, jeg spiser teknisk set ikke nogle typer grønsager og meget lidt forskelligt frugt og det er først på det sidste jeg har lært at acceptere og spise nogle kerner når de er i særlig tilstand.
Jeg kan jo ikke direkte give grunden til hvorfor jeg ikke spiser grønsager (som er der "hvoedkræsenheden" ligger) men det er både en blanding af tekstur og smag der gør at jeg ikke spiser det, enden bryder jeg mig ikke om følelsen i min mund, eller også er det smagen. Der er også nogle enkelte der bare ser ulækkert ud.
Jeg har kæmpet med det længe og jeg syntes det er forfærdeligt at lide af det, men det er ikke så nemt at gøre noget ved det, selvom man skulle tro det og der er ikke meget hjælp eller forståelse at hente.
Det er utroligt pinligt som et voksent menneske at være ude hos andre og ikke kunne spise noget eller i byen med min forlovede og ikke bare kan bestille noget der ser spændene ud. Jeg vil næsten sige jeg skammer mig over det, men det er jo som sådan ikke noget jeg rigtig kan gøre for, men jeg vil gøre hvad som helst for at komme ud af det og fungere som et rigtig menneske og i fremtiden kunne tilbyde min kommende børn et rigt og næringfuldt liv med grønsager.

Seneste tråde