1. Forum
 2. Debatten
 3. Woman Søger
 4. Woman søger: Har du brudt med en forælder?

Woman søger: Har du brudt med en forælder?

ceciliejwoman

ceciliejwoman

22 indlæg
 • Skrevet

Hej med jer

På Woman er vi i gang med en artikel om at sige farvel. Til den vil jeg rigtig gerne tale med en kvinde, der har brudt kontakten med hendes mor, far eller måske endda begge forældre – og har lyst til at fortælle om det i magasinet. Det kan være af mange grunde, men fokusset i artiklen bliver på at sige farvel; hvilke tanker, følelser og lignende, det fører med sig.

Har du lyst til at deltage, eller er du nysgerrig og har spørgsmål, så kontakt mig endelig på [email protected]

De bedste hilsner
Cecilie
Journalist hos Woman

lopialopia

lopialopia

270 indlæg
 • Skrevet

Jeg har brudt med min far. Jeg har accepteret at jeg har valgt at han ikke skal være en del af mit liv mere også selvom at han er blevet syg efterfølgende.

Missb1981

Missb1981

1 indlæg
 • Skrevet

Jeg har brudt med min mor og far og vil gerne hjælpe med artiklen.
Mvh Carina

unknown

unknown

18 indlæg
 • Skrevet

Jeg har brudt kontakten med min biologiske far, da han ikke levede op til titlen som "far".

Camomil

Camomil

3 indlæg
 • Skrevet

Jeg valgte for et års tid efter mange overvejelser at bryde kontakten til min far, da jeg ikke kunne holde ud at han en gang i mellem dukkede op og spøgte i mit liv.

0817

0817

1 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Min var er psykisk syg og har aldrig haft ''far-genet''. Jeg mistede min mor da jeg var barn, og står den dag idag mere eller mindre som ''forældreløs''. Jeg valgte for to år siden, da jeg var 17, at bryde kontakten helt til min far, da det ikke gjorde gavn for nogen af os at have kontakt. Stor beslutning, som idag har medført jeg har været nødt til at træffe nogle sværre valg.

fantasyname

fantasyname

5 indlæg
 • Skrevet

Jeg brød med min far, som var psykisk syg - det var hårdt men nødvendigt, da han truede med at slå mig ihjel - og jeg havde desværre grund til at tro at han kunne gøre det. Indtil hans død boede jeg under beskyttet adresse, havde hemmelig telefon nr - og måtte bryde med anden familien og venner, som ikke så ham som farlig.
Når man vælger at bryde med sin nærmeste familie gør man det af en årsag - men rigtig mange "udenforstående" kan have rigtig svært ved at acceptere, respektere og forstå valget.

frk.mille

frk.mille

4 indlæg
 • Skrevet

Jeg har brudt med min mor, som så altid har været en kamp - jeg har ikke set hende i 6 år, men har lige svært ved det hver eneste dag, og har været meget til psykolog.
men det skyldes også at hun har gjort mig og min bror meget ondt både psykisk og fysisk ondt da vi var børn.

Men en form for drama der aldrig sluttede, pga. trusler om at han ville begå selvmord osv.

opippe

opippe

2 indlæg
 • Skrevet

Min mor ville se mig/os mere efter en uoverensstemmelse og der er ved at være 11 år siden. Og jeg vil gerne fortælle om historien

opippe

opippe

2 indlæg
 • Skrevet

opippe sagde:

Min mor ville ikke se mig/os mere efter en uoverensstemmelse og der er ved at være 11 år siden. Og jeg vil gerne fortælle om historien