1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Woman søger: HAR DU ET SUNDT FORHOLD TIL SUKKER?

Woman søger: HAR DU ET SUNDT FORHOLD TIL SUKKER?

ceciliejwoman

ceciliejwoman

22 indlæg
  • Skrevet

Hej!
På Woman er vi i gang med en artikel om, hvordan du får et godt og sundt forhold til sukker. Derfor leder jeg efter dig, som er glad for det søde og har fundet den helt rigtige sukkervej for netop dig!

Har du på den ene eller den anden måde et positivt forhold til sukker? Det kan være, du elsker sukker og gladeligt spiser det (med god samvittighed!), men kompenserer ved ellers at spise sundt og dyrke motion. Det kan også være, du er en haj i køkkenet og spiser sunde, søde alternativer, som du selv kokkererer, eller måske har du fundet den helt rigtige balance mellem sukkerfyldte og sukkerfrie dage. Eller noget helt fjerde. Det vigtigste er, at du selv føler, du har et godt og positivt forhold til søde sager!

Er det dig? Og har du lyst til at medvirke i en artikel til magasinet, hvor du ovenikøbet får taget et par fine billeder? Så send mig en mail på [email protected], skriv lidt om dig selv, dit forhold til sukker og vedhæft et billede.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

De bedste hilsner
Cecilie

PaleRider

PaleRider

341 indlæg
  • Skrevet

Nu er jeg ikke trunte, men kommer da lige med en kommentar alligevel (har lyserøde sokker på, er det så ok?) lol :-D

 

Nå men sukker har jeg været top narkoman af, men fundet vejen, og et fornuftigt forhold. Spiser stadig sukker når jeg har lyst, men i små mængder.....ikke bare hjernedødt indtag af kæmpe mixposer, men den mindste udgave af lige præcis det jeg har lyst til i en ordenlig kvalitet(vigtigt).... at købe en ussel kopivare, er ofte lig med større indtag, da det bare ikke smager ligeså godt....ligesådan med sodavand, hvis det ikke kan undværes...... Nap en halv liter i stedet for 1,5 ltr, og gerne med sukker i, men kun et par gange om ugen så.

 

Men tænk inden du bare fylder i kurven...Mindful-spisning er i det hele taget en god vej til sund livsstil.

lulala

lulala

4813 indlæg
  • Skrevet

Jeg har helt naturligt en ret lille appetit. Jeg spiser måske slik alene en gang om måneden, ellers er det altid kun, hvis det bliver serveret for mig af andre. Jeg har simpelthen bare ikke lyst til det, og jeg ved ikke hvorfor. Jeg klager dog ikke