1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Woman søger: Har du fået botox eller restylane?

Woman søger: Har du fået botox eller restylane?

CordeliaW

CordeliaW

113 indlæg
  • Skrevet

Kære alle sammen,

På Woman laver vi et tema, der handler om, at flere unge kvinder under 35 år vælger at få behandlinger med botox eller restylane. I den forbindelse vil jeg enormt gerne i kontakt med en kvinde under 35 år, der har prøvet at få botox eller restylane en eller flere gange.

Jeg vil gerne vide, hvorfor du gjorde det? Om du var glad for det? Hvordan dine omgivelser reagerede? Og hvordan det foregik i det hele taget?

Kunne du have lyst til at gøre mig og Womans læsere lidt klogere på, hvad det vil sige at få den type kosmetiske indgreb, så hører jeg meget gerne fra dig.

Send mig en mail på [email protected], hvor du skriver din alder, dine kontaktoplysninger og fortæller lidt om, hvorfor du valgte at få botox eller restylane. Vedhæft også gerne et billede af dig selv, og så hører du fra mig.

Jeg glæder mig til at læse jeres historier

Kærlig hilsen

Cordelia Weber, Journalist på Woman

henry.peterson619@gmail.com

[email protected]

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Jeg fik det gjort på et Privathospital http://www.arosph.dk/, og jeg gjorde det, fordi at jeg ikke følte mig pæn nok. Det er den samme historie som altid, men i sidste ende, så har jeg altså ikke fortrudt det endnu.