1. Forum
 2. Debatten
 3. Woman Søger
 4. Woman søger: Hvor mange penge bruger du på tøj?

Woman søger: Hvor mange penge bruger du på tøj?

CecilieWoman

CecilieWoman

28 indlæg
 • Skrevet

Er du en af dem, der kun bruger et par hundrede kroner på tøj om måneden, fordi det dybest set ikke interesserer dig at fornye din garderobe fra tid til anden? Eller er du tværtimod en af dem, der snildt kan fyre 5.000-10.000 kroner af om måneden på lækkert nyt tøj?

Så lad mig høre fra dig! I en artikel om "fra en yderlighed til en anden" søger jeg to forskellige piger med vidt forskellige tøjbudgetter.
Er det dig, så send mig straks en mail på [email protected]

Glæder mig til at høre fra dig!

Kærlig hilsen
Cecilie, journalist på Woman

scumbag

scumbag

538 indlæg
 • Skrevet

Bruger 500 om måneden.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Er du en af dem, der kun bruger et par hundrede kroner på tøj om måneden, fordi det dybest set ikke interesserer dig at fornye din garderobe fra tid til anden


Hvorfor "kun"? det er da meget...
For det første behøver man ikke bruge mange penge på tøj, for at forny, og for det andet betyder det, at man sjældent køber tøj/bruger få penge på tøj ikke nødvendigvis, at man ikke interesserer sig for det!
Personligt bruger jeg ve gennemsnitligt 100-200 kr på tøj, og jeg er hverken socialt handicappet, en taber mht mode eller lignende.

Malouna

Malouna

781 indlæg
 • Skrevet

Jeg vil skyde på jeg bruger mellem 500 og 1000 kr om måneden.

MonellRowe

MonellRowe

3 indlæg
 • Skrevet

Det er meget forskelligt, hvor mange penge jeg bruger på tøj til mig selv, alt efter hvor meget jeg tjener og hvad jeg lige "falder" over.

fallforyou

fallforyou

433 indlæg
 • Skrevet

Det er også meget forskelligt for mig...
Sidste måned brugte jeg omkring 2500 på nyt tøj, hvilket jeg nok også kommer til den her måned, men det er også kun fordi, jeg har fået mine feriepenge.. Ellers er det omkring de 500-1000 vil jeg tro.. Det skifter sådan i mellem månederne

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Jeg er blevet god til at spare op, så jeg bruger ikke så meget mere.. måske i gennemsnit 1000 kr.
Men havde jeg pengene til det kunne jeg bruge 30.000 om måneden - og nej, det er ikke overdrevet. Jeg ELSKER at bruge penge på at forkæle og "forbedre" mig selv.

honest

honest

9 indlæg
 • Skrevet

tror jeg i gennemsnit bruger 100 på tøj om måneden, men det er langt fra hver måned jeg køber tøj. kan godt lide at købe tøj, men er blevet så voksen at jeg har indset at der andre ting der er vigtigere.

sanny

sanny

8 indlæg
 • Skrevet

bruger imellem 500-1000 på tøj om måneden.

Hulda

Hulda

67 indlæg
 • Skrevet

Jeg hører til dem der "kun" bruger et par hundrede kroner om måneden - hvis jeg overhovedet gør det?
- Det er ikke fordi det ikke interessere mig, men jeg går sjældent på indkøb, hvis ikke det er fordi der er "behov" for nyt. Dvs. hvis et par bukser er gået i stykker eller slidt helt op - så skal der nye til. Det betyder selvfølgelig ikke at jeg ikke kan finde på at forkæle mig selv en gang i mellem med en ny trøje eller noget - det gør jeg da, men aldrig så er rokker uro på kontoen.