1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Woman søger: Hvordan fastholder I gnisten i for...

Woman søger: Hvordan fastholder I gnisten i forholdet?

ceciliejwoman

ceciliejwoman

22 indlæg
  • Skrevet

Hej med jer!

På Woman er vi i gang med en artikel om at fastholde gnisten i forholdet og ikke mindst i soveværelset efter et vist antal år (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10 år). Så har du et rigtig godt og sexet tip, til hvordan dig og din kæreste bevarer den berømte gnist, vil jeg rigtig gerne høre fra dig! Du kan sagtens være anonym.

Send dit tip, dit navn, din alder og hvor længe du har været sammen med din kæreste til mig på [email protected]

De bedste hilsner
Cecilie Winther, Praktikant på Woman

isabel???

isabel???

11 indlæg
  • Skrevet

Det kunne da være spændende, hvis den debatør der hedder 213 eller sådan noget som skriver om, at hun har sex med sin kæreste to gange om dagen efter 8 år henvendte sig. Hun må da have nogen tips, der kunne være gode at læse om

charlotte.kaas.927

charlotte.kaas.927

2 indlæg
  • Skrevet

Min kæreste & mig, har været i et sammen bundet forhold siden 2004 altså 10 år + et par dage. Vi har det godt sammen, det seksuelle holder jeg for mig selv.
Et godt forhold skal man kæmpe for, man skal give hinanden plads til at udfolde sig, inden for de rammer som er gældende i et forhold. Daglige berøringer samt sex rigtig ofte .gerne flere gange om ugen./dagligt Samt tale om løst & fast om fremtiden sammen og hvilke ønsker man har for forholdet. ærlighed fremfor alt andet..Det vigtigt at have fælles drømme og ønsker sammen , da det gør et forhold stærkt med tiden.
Vi forventer at tilbringer resten af vores liv sammen Vi har et stabilt forhold med ærlighed , troskab, sex , og en god potion drømme.

Seneste tråde