1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Woman søger kvinder til ’make under’

Woman søger kvinder til ’make under’

josefin

josefin

3 indlæg
  • Skrevet

Er du typen, der altid har gennemført/festlig/anderledes make up på – også bare for at gå en tur i Netto? Eller har du en megasej frisure eller en vild og anderledes tøjstil, der definerer dig så meget, at du føler dig forkert uden? Og tør du kaste dig ud i en lille make under, hvor vi fjerner din ’pynt’ og tager lækre billeder af dig all natural?
Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi skal bruge dig, der ’pynter’ dig til daglig og ikke kan forestille dig at lade være.
Du vil få taget billeder med din ’pynt’ og billeder, hvor vi har fjernet pynten og stylet dig naturligt.

Efter din make under laver vi et lille interview med dig, hvor du bliver spurgt lidt til dine tanker om dit normale look og dit nye underspillede.
Måske vil opdage, at det føles helt okay at se dig selv stylet uden make up eller i nedtonet tøj. Måske gør det ikke så stor en forskel for, hvordan du føler dig. Og måske er det nye look helt helt forkert for dig.

Har du lyst til at kaste dig ud i en sjov oplevelse, hvor du får taget lækre billeder og får lov at se dig selv på en ny måde? Så send en mail til [email protected], hvor du kort beskriver din stil, og hvorfor den er vigtig for dig. Husk at vedhæfte et billede, der tydeligt viser din ’pynt’.

Seneste tråde