1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Woman søger: Mænd med kropskomplekser!

Woman søger: Mænd med kropskomplekser!

RikkeR

RikkeR

64 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Det er ingen hemmelighed, at mange kvinder har det svært med dele af deres krop. Men hvordan har mændene det egentlig med deres?

Til en artikel om mænds forhold til deres krop er jeg på udkig efter søde, charmerende og velformulerede mænd, der har lyst til at fortælle om et kropskompleks, som de engang har haft, men som de nu har sluttet fred med. Det kan for eksempel være, at én har været træt af sin ølmave, en anden har bekymret sig om sine høje tindinger og en tredje har været ked af sin højde.

Kender du en mand, der passer på beskrivelsen, så bed ham sende mig en mail med en beskrivelse af hans tidligere issue samt et par vellignende billeder. Adressen er [email protected]

Formålet med artiklen er at vise, at vi alle har en eller flere ting, vi ikke er helt tilfredse med ved vores krop - men at bekymringerne ofte er ubegrundede, fordi det mest kun er os selv, der lægger mærke til dem.

Mændene skal stille op til interview, som vi laver over telefonen, og så skal de hver især have taget et lækkert billede af en fotograf i København.

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

KH Rikke, Journalist på Woman