1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Woman søger: par der har forskellig seksuel lyst!

Woman søger: par der har forskellig seksuel lyst!

RikkeR

RikkeR

64 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Har du mere lyst til sex end din kæreste? Er han mere eksperimenterende i sengen end dig? Eller er I bare generelt inde i en ret død periode?

Jeg søger par, der på den ene eller den anden måde har lyst til noget forskelligt, når det kommer til sex. Idéen er, at du og din kæreste fortæller mig lidt om, hvad jeres "problemstilling" går ud på, hvorefter I bliver sendt til parterapeut, hvor I får et par fif og måske nogle små opgaver. Herefter snakker jeg igen med jer for at høre, hvad I har lært.

Kan du genkende din egen historie i beskrivelsen, og har du og din kæreste lyst til at fortælle om det (gerne anonymt) i Woman? Så send mig en mail på [email protected] eller ring på 38 14 76 44. Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du bare har lyst til at vide lidt mere om historien.

Mange hilsner Rikke R.,
Journalist på Woman

q22

q22

35 indlæg
  • Skrevet

Mig og min kæreste har meget forskellig lyst.. Jeg vil gerne 1 gang om dagen, for ham er det nok med 1-2 gange om måneden (og det er kun hvis jeg nærmest tvinger ham til det)
det er et temmelig stort problem imellem os.
Han mener dog ikke at det er et problem, så kunne nok aldrig få ham til det, men glæder mig til at læse artiklen

RikkeR

RikkeR

64 indlæg
  • Skrevet

Hej igen.

Jeg har fået en mail fra en af jer derude, som gerne vil være med i artiklen. Desværre har der været rod med vores it-system, så denne mail er forsvundet. Derfor vil jeg rigtig gerne høre fra dig, der tidligere har skrevet til mig - gider du være sød og sende mailen igen? TAK!

Jeg er også stadig interesseret i at høre fra andre, der kan genkende problemstillingen med forskellig lyst. Det er så fedt, når I vil være med!

Beklager rodet!

KH Rikke

Seneste tråde