1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Woman søger virkelighedens Samantha!

Woman søger virkelighedens Samantha!

RikkeR

RikkeR

64 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej damer!

I vores allesammens yndlingsserie Sex and the City nedlægger seje Samantha bytte efter bytte - og med stor fornøjelse. Den kvinde er virkelig bevis på, at one night stands kan være fantastiske og vellykkede.

I virkelighedens verden er situationen dog ikke nødvendigvis den samme. Det kan meget nemt blive både kikset og pinligt at vågne i en fremmed seng oven på en våd aften, og mindet om ham ved siden af er ikke ubetinget godt...

Men det skal der laves om på! Jeg vil rigtig gerne lave en guide til det gode one night stand, og jeg har brug for jeres hjælp! Jeg søger en "virkelighedens Samantha", som dyrker det med one night stands i stor stil og har lyst til at give en masse gode råd videre til andre Woman-læsere, så alle kan opleve glæden ved "one night in heaven".

Hvis du kan genkende dig selv i den beskrivelse og har lyst til at være med, så smid mig en mail på [email protected]

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig!

God sommer til alle

Kh Rikke R.
Journalist på Woman

SparkleHoney

SparkleHoney

0 indlæg
  • Skrevet
Deleted
Sens

Sens

6 indlæg
  • Skrevet

Well.. Ifølge veninderne er hun en tro kopi af mig..
Men, at udstille det til hele danmark?..

*bebs*

*bebs*

12 indlæg
  • Skrevet

Som Sens siger: tro kopi af mig ifølge veninderne.

Det kan jeg også sige ja til. Trods min unge alder 20 (snart 21) Har jeg også haft utallige one night stands, eller fyre man ringer til når man vil noget.

Mange vil måske kalde det at være billig. Men jeg syntes at det er i orden at man har et sundt sexliv og er sammen med dem man vil. Min grænse er dog at man ikke er sammen med fler på en dag.

Det er vigtigt at man har en grænse for sig selv, mht hvor langt man vil gå. For rigtig mange kvinder har svært ved kun at have sex uden der kommer følelser med i spillet.

Derfor er det vigtigt ved onenights at:
- Man har det sjovt (Den vigtigeste, du skal ikke have det dårligt med dig selv bagefter, for så er det ikke den livstil du skal køre)
- Begge parter er enige om at det kun er en engangsforestilling.
-> eller at man kun er såkaldte ''knalde'' venner.
- Man er tro mod sig selv.
- Man er okay med at fyren ikke ringer.
- Man skal ikke tænke for meget på fyrens følelser. (mange kvinder kan få skyldfølelse hurtigt og derfor er det vigtigt at holde det adskilt - du skal selfølgelig ikke være en total kælling, men som sagt skal han være indforstået med situatonen; og det er vigtigt du gør det klart over for ham)
- OG HUSK KONDOM hehe

Personligt er jeg vild med onenights eller en ''ven'' man kan mødes med og have det sjovt med, hvorefter man går hvert til sit.

Ved onenights er der ofte ikke så mange grænser og man kan, som sagt, gå hver for sig og være glad, uden at behøves at ses igen. Det er det jeg syntes der er fedt Især fordi jeg er i en periode i mit liv hvor jeg får sved på panden og nervøse øjntrækninger hvis en fyr siger han er vild med mig.

Nå det var så lige min kommentar. Jeg er normalt ligeglad med hvad folk tænker, fordi jeg er klar over hvor langt jeg selv kan gå, uden at føle mig brugt, hvilket er aldrig. Dog som sparkle honey siger, er det ikke fedt at hele DK (ens forældre eksempelvis) finder ud af at deres afkom banger for vildt ude i byen hihi.

Mvh *Bebs*

Længe leve Samanthas: I don't want to be judged by you or by the society - and i will blow whom ever i want, as long as i can blow and kneel

Michels<3

Michels<3

217 indlæg
  • Skrevet

Vil lige komme med en kommentar også. Jeg er lige fyldt 20 i juni, men har levet livet som jeg kalder det. Jeg er ikke bleg for at stå frem og fortælle om mig selv og hvor mange jeg har knaldet osv. Det er som jeg er, og hvis sys man er billig eller på anden måde væmmes af det. Så kan jeg da kun sige at jeg jeg bare har levet mit liv og at jeg har levet i nuet i stedet for at stå stille ved en fyr igennem 3 år, og så som 18 årige skal ud og leve livet. I stedet har jeg valgt at leve livet først og så derfor kan finde mig en kæreste. Så har man løbet hornene af sig, som man siger, og man er klar til at slå sig til ro. Nogle bliver det aldrig, og nogle bliver det efter 5 år med onenightstands og de så kaldte "Friends with benefits". Så ved man at man altid kan få et knald, og hvis de er prøvet før, ved man jo om de er noget værd eller om man skal se sig om efter en ny.. Men for at gøre en land historie kort, siger mine veninder at jeg skulle være Sam hvis vi skulle uddele rollerne i blandt os.
Kan KUN give *babs* ret i de ting hun siger om hvad et godt onenightstand indeholder. Husk altid på at være dig selv og have dig selv med 110% ellers er det ikke sådan man skal leve livet. Man skal være klar på at ligge følelserne på hylden og lade dem ligge der. Ha det sjovt og mor dig mens det står på.

Keine

Keine

8 indlæg
  • Skrevet

Haha. Det er lang tid siden, men fandt den lige.
Det er jo mig.. har faktisk fået tilnavnet af mine venner og utroligt nok også mine nyeste scoringer.
Den skulle jeg have set før.