1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Woman søger: Zzz... Ej, det gjorde jeg bare ikke!

Woman søger: Zzz... Ej, det gjorde jeg bare ikke!

CordeliaW

CordeliaW

113 indlæg
  • Skrevet

Heldigvis kan vi ikke blive stillet til ansvar for de ting, vi gør i søvne, og det er nok meget godt. Nogle gange virker det nemlig som om, kroppen lever sit helt eget liv, når vi lukker øjnene, og det virker bare ikke som om, den opfører sig lige så fornuftig, som når vi holder et vågent øje med den.

På Woman elsker vi jeres sjove historier, og vi vil derfor MEGET gerne høre, om det mest pinlige, du nogensinde har gjort i søvne. Det kan være, du har prøvet at:

Overnatte med nye kollegaer eller studiekammerater til firmaudflugt eller på rustur. Du var så heldig, at du kom til at sove ved siden af ham den lækre. Selvfølgelig var du også uheldig nok til at komme til at vække ham ved at slå verdens største prut mit om natten. PINLIGT!
Eller du sov måske sammen med kæresten, og så glemte du lige at fortælle ham, at du leger ninja i søvne… og kom til at sparke ham ned af sengen YIKES.
Eller du var måske så søvnig, at du lige ville lukke øjnene et kort øjeblik på vej hjem i toget. Fem minutter senere vågner du ved, at din medpassager forsøger at skubbe dig væk, fordi du har lagt dig til at sove-savle på hans skulder.

ALLE bidrag er velkomne. Det eneste du skal gøre er at sende din historie på mail: [email protected]
Husk at notere din alder, hvis du vil have det med i magasinet - din sande identitet er naturligvis 100% anonym,

Jeg glæder mig til at grine med jer!

Kærlig hilsen
Cordelia Weber, Journalist på Woman.

HotStuff

HotStuff

1184 indlæg
  • Skrevet

Okay det her er ikke mig, men en veninde som snakker i søvne.

(Hun boede hjemme på det her tidspunkt) Vi var 4 personer som skulle sove hjemme hos hende. Det var mig, hende og 2 drenge. Hun vælger så at sove på en luftmadras på gulvet alene, og jeg i hendes seng med de 2 drenge.
Den ene dreng og min veninde faldt hurtigt i søvn, men den anden dreng, og jeg kunne ikke rigtig falde i søvn så vi snakkede stille og roligt.
PLUDSELIG sætter min veninde sig halvt op og råber: "NU HOLDER I KRAFTEDME JERES KÆFT, MIN MOR BLIVER FUCKING SUR HVIS HUN VÅGNER PÅ GRUND AF JER!"
Derefter lægger hun sig ned igen og sover videre.

Dagen efter kunne hun selvfølgelig ikke huske hvad der var sket, men det var simpelthen så sjovt!

Jeg har faktisk også engang haft snakket i søvne hvor jeg spurgte min veninde om hun havde optaget mig. Hvor hun så svarede nej, og jeg var bare sådan: Nå okay, og sov videre.